Ons restaurant aan de rand van Breda

Uit eten in het Ulvenhoutse bos

Klik hier om te Reserveren

Zoek je een geschikte plek om te uit eten in Breda? De Fazant heet u van harte welkom in ons restaurant in Ulvenhout aan de rand van Breda. Een heerlijke plek om neer te strijken na een wandeling of fietstocht. Ons restaurant is namelijk gelegen in het Ulvenhoutse bos, op slechts een paar kilometer van het centrum van Breda. In het buitenrestaurant kunt u 365 dagen per jaar genieten van een heerlijk diner, lunch of borrel. Het terras is namelijk overkapt en verwarmd. Teven is het voorzien van comfortabele stoelen en banken al dan niet bij een lekker vuurtje.

Het hele jaar door buiten zitten

Onder een aangename temperatuur. Vier seizoenen lang.

We zijn druk bezig de Fazant op de kaart te zetten en daar hoort uiteraard een upgrade bij. Bent u ooit uit eten geweest bij ons? Afgelopen jaar hebben we het complete buitenterras aangepakt en ook binnen is het interieur en indeling totaal vernieuwd. Het buitenterras kan volledig overdekt worden bij mindere weersomstandigheden. Voor het totaalplaatje verwelkomen we je graag in ons restaurant.

  • Terras-feitjes:
  • 64 tafels.
  • Capaciteit tot 200 personen.
  • 14 electronische schermen overkappen het volledige terras.
  • 23 terras heaters houden het aangenaam warm.
  • Op slechts 6 km afstand van Breda.

Fazant door de jaren heen

Een vogelvlucht door de tijd

We moeten terug naar het jaar 1850. In dit jaar werd “De Faisanterie” opgericht als jachtvereniging. De uitspanning diende in deze tijd als rustpunt voor wandelaars en smokkelaars die onderweg waren tussen Nederland en België.
Inmiddels heeft de Faisanterie en later de Fazanterie plaats gemaakt voor een nieuw concept, genaamd De Fazant. Naast de naamsverandering, is ook heel de zaak verbouwd. In meerdere fases hebben we de zaak een upgrade gegeven. Dat houdt in dat in eerste instantie het terras is vernieuwd zodat er ook in de wintermaanden gebruik van gemaakt kan worden. In fase 2 hebben we de brasserie volledig verbouwd en uitgebreid. In de hal naar de toiletten lijkt het of u rechtstreeks het bos in loopt. Benieuwd? Kom gerust eens langs voor een bakje koffie.

Wilt u trouwen bij De Fazant?

 

Klik hier
Klik hier om te Reserveren

Trouwen bij De Fazant?

Klik hier

Bekijk ons Menu

Bekijk onze OFYR BBQ

Bekijk onze foto`s

Bekijk onze vacatures

Klik hier om te Reserveren