Trouwen in Breda en omstreken, natuurlijk bij de Fazant

Trouwen in de regio van Breda? Natuurlijk bij de Fazant.

Van harte gefeliciteerd met jullie verloving!
Nu komt een van de lastigste keuzes voor jullie huwelijk, namelijk de locatie. Denk goed na wat bij jullie past, en of jullie alles op één locatie willen laten plaatsvinden.

De Fazant is een officiële trouwlocatie, waar jullie van ceremonie tot feestavond terecht kunnen. Beginnend met een prachtige ceremonie in onze binnentuin met daarna een feestelijke toost en het aansnijden van de taart. Jullie gasten genieten vervolgens van een aangeklede borrel, terwijl jullie foto´s maken. Na de borrel gaan jullie samen met jullie gasten dineren, denk hierbij eens aan een walking dinner of wellicht een ofyr experience. Genoeg mogelijkheden om jullie diner op jullie wensen aan te passen. Daarna is het tijd om te gaan feesten! In onze feestzaal kunnen wij een feestavond verzorgen met een DJ of wellicht een band. Onze medewerkers lopen rond om u te verzorgen van een hapje en een drankje. Daarna worden jullie uitgezwaaid door jullie gasten en gaan wellicht nog nagenieten van de dag in een hotel.

Offerte aanvragen

Gaat u binnenkort trouwen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij de Fazant. Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan.

Inloggen

Heeft u al een account? Log hieronder in met uw gegevens.

Emailadres:
Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten

Kom eens langs

Wij nodigen u graag uit op locatie om de mogelijkheden te bespreken en een passende offerte te maken. Tijdens de voorbereidingen houden wij nauw contact met onze bruidsparen, mocht er iets zijn waar wij jullie mee kunnen helpen horen wij dat natuurlijk heel erg graag. Een aantal weken voorafgaand aan jullie huwelijk plannen wij de draaiboekbespreking in waarin wij alle punten tot in detail gaan bespreken, wenselijk is dat jullie ceremoniemeesters hierbij aanwezig zijn. Wij dragen er zorg voor dat jullie dag er een wordt om nooit meer te vergeten!

Zeven redenen om te kiezen voor de Fazant

  • Twee verschillende zalen, geschikt voor verschillende groepsgroottes.  
  • Het gehele huwelijksfeest tot in de puntjes verzorgd.

  • Heerlijk eten in hét Restaurant in omgeving Breda.
  • Ervaar de romantiek van het Ulvenhoutse Bos.
  • Wisselvallig weer? Elke zaal heeft zowel een buiten- als een binnenplaats, overdekt of niet overdekt!
  • Speciale ruime openingstijden tot maximaal 02:00 uur.

  • Trouwlocatie in Breda met een rijke geschiedenis.

Zij gingen je voor

De Fazant als trouwlocatie is top!

Wij zochten naar een trouwlocatie in het bos en zijn zo bij de fazant gekomen. We waren er nooit eerder geweest maar besloten meteen even langs te rijden. Onvoorbereid op onze komst mochten we toch alle ruimtes op ons gemak bekijken en werden we gewezen op de website. Daar kon je zelf je bruiloft plannen en zo direct zien welke kosten daarbij horen, super makkelijk! Zo hebben we even zitten puzzelen op de site en hebben een afspraak gemaakt.

We spraken af met Vera, en zij heeft ons van begin tot eind zo ongelofelijk goed geholpen. Ze stelde veel vragen en bespreekt tot in de puntjes wat er gaat gebeuren (en dat geeft een gestreste bruid rust). Pas toen we helemaal tevreden waren werd alles vastgelegd.

De dag zelf ging ook vlekkeloos! Aanvankelijk was er wat onrust bij ons want de weersverwachting zag er niet goed uit en we zouden buiten trouwen.. Één dag voor de bruiloft werd de boel nog om gegooid zodat alles binnen kon plaatsvinden, super fijn!!

Wij en onze gasten zijn de hele dag in de watten gelegd, en we krijgen nog altijd te horen dat het eten zo lekker was. Het was echt tot in de puntjes verzorgd en aangekleed. Wij zijn dus super enthousiast en kijken met een geweldig gevoel terug op onze mooiste dag.

– Aldrik en Rosanne

Eindelijk was het dan zover “onze dag”, na lang wachten, veel onzekerheid en aanpassingen… Maar wat was hij mooi, bijzonder en super goed verzorgd! 

De Fazant is een toplocatie om te trouwen! Vera heeft ons heel erg goed begeleid tijdens de voorbereidingen. Ze is heel prettig en gezellig in de samenwerking, maar vooral ook erg kundig en denkt heel goed mee. Samen met Jurgen heeft ze tot het laatst toe heel erg haar best gedaan om er een top dag van te kunnen maken, ondanks de geldende maatregelen. 

We zijn getrouwd in de trouwtuin, wauw wat een prachtige locatie! Heel fijn dat alles op een plaats kan. Wij vinden het jammer dat het voorbij is maar kijken uit naar ons feest volgend jaar!!

We willen iedereen van de Fazant bedanken! 

– Rob en Wendy

Reden voor een feest? U bent altijd vrij om te bellen of mailen voor de mogelijkheden

LOCATIE

ST. ANNADREEF 2 | 4851RC| ULVENHOUT

OPENINGSTIJDEN

Geopend van maandag t/m zondag vanaf 10.00 uur

Wilt u meer weten over ons restaurant?

Klik hier
Klik hier om te Reserveren

Bekijk ons Menu

Bekijk onze OFYR BBQ

Bekijk onze foto`s

Bekijk onze vacatures