Fazant-2019-Design-Logo-Kerst-Rond

Kerst vier je met De Fazant

Kerst bij De Fazant

De gezelligste dagen van het jaar staan weer voor de deur en wij kunnen niet wachten om jullie weer in de culinaire watten te gaan leggen. Onze chefs hebben zch de afgelopen bezig gehouden met het samenstellen van heerlijke kerstmenu’s. Bij De Fazant zijn wij eerste en tweede kerstdag geopend. Zowel tijdens lunch als diner, serveren wij een heerlijk kerstmenu. Bij de lunch serveren wij een 3-gangenmenu en tijdens het diner kunt u genieten van een prachtig 4-gangenmenu. Als u op een rustige plek wilt genieten, van een heerlijke kerstlunch of kerstdiner samen met vrienden, familie of een geliefde, is De Fazant de perfecte plek daarvoor. Beide menu’s worden samengesteld door onze koks, die hierbij gebruik maken van de lekkerste seizoen producten. Houd onze pagina en socials in de gaten voor meer informatie. 

Hoe ziet de kerst eruit bij De Fazant?

Het begint natuurlijk met het reserveren van uw kerstlunch of kerstdiner, dit kunt u via de knop rechts onderin. Hierbij kunt u ook eventuele bijzonderheden doorgeven, denk bijvoorbeeld aan een voedselallergie of wellicht komen de kinderen (4 t/m 12 jaar) ook gezellig mee. Mocht u onverhoopt toch uw reservering willen annuleren dan horen wij dit graag zo snel mogelijk, zo kunnen we andere gasten de kans geven om bij ons kerst te vieren. U kunt online de reservering tot 14 dagen voorafgaand kosteloos annuleren.

Wij ontvangen u graag op de dag van uw reservering op het afgesproken tijdstip en nemen uw jas aan. Daarna zullen wij u naar tafel begeleiden en is het tijd om te gaan genieten! Uiteraard beginnen we met het opnemen van een drankje, misschien beginnen met een heerlijk glas bubbels? Onze collega’s zullen dan het vers afgebakken brood op tafel plaatsen en navraag doen naar de eventuele dieetwensen. Hierna gaat u genieten van een heerlijke amuse, deze wordt uiteraard toegelicht door onze medewerkers. Vervolgens gaan we beginnen met het voorgerecht, mogen wij hier een heerlijk glas bijpassende wijn bijschenken? In een rustig tempo vervolgen wij uw kerstmenu. Wilt u wellicht iets meer of minder tijd tussen de gangen, geef dit dan gerust aan bij onze medewerkers. Na het uithalen van het dessert kunt nog nagenieten van een kop koffie. Wij zorgen ervoor dat u tijdens uw lunch of diner niets te kort komt! Voor het gezelligste, fijnste en lekkerste kerstdiner van Breda en omstreken moet u zeker bij De Fazant zijn. Ons restaurant wordt in december in een sfeervol kerst jasje gestoken, zodat u in een bijzondere en knusse sfeer kunt genieten van elkaars gezelschap.

Heeft u al zin gekregen in de kerstdagen? U kunt online reserveren, bij groepen vanaf 9 personen vragen wij u om een e-mail te sturen.

Tijdens de kerstdagen willen wij u vriendelijk vragen om uw hond thuis te laten.

Wij kijken er naar uit u te mogen ontvangen!

De Fazant bij u thuis

Geen zin om deze kerst de hele avond in de keuken te staan? Bestel dan ons Fazant thuismenu. U hoeft geen chef-kok te zijn om een heerlijk 4-gangenmenu op tafel te zetten voor uw gasten. In het thuismenu vindt u alle ingrediënten en instructies om uw gasten versteld te laten staan van een heerlijk kerstmenu. U kunt het thuismenu op 24 december ophalen tussen 16.00u en 18.00u bij De Fazant.

U kunt per persoon aangeven of u het 4-gangen thuismenu wenst of het 4-gangen thuismenu vegetarisch wenst.

Het thuismenu is enkel online te bestellen.

Kerst sfeerbeeld

LOCATIE

ST. ANNADREEF 2 | 4851RC| ULVENHOUT

OPENINGSTIJDEN

GEOPEND VAN MAANDAG T/M ZONDAG VANAF 10:00 UUR