Fazant-2019-Design-Logo-Kerst-Rond

Kerst vier je met De Fazant

Kerst bij De Fazant

De gezelligste dagen van het jaar staan weer voor de deur en wij kunnen niet wachten om jullie weer in de culinaire watten te gaan leggen. Onze chefs zijn al weken van tevoren bezig met het maken van heerlijke kerstmenu’s. Bij De Fazant zijn wij alle kerstdagen geopend. Wij starten met het serveren was ons menu op kerstavond. Tijdens zowel lunch als diner, serveren wij een heerlijk kerstmenu. Voor lunch serveren wij een 3-gangenmenu en tijdens het diner kunt u genieten van een excellent 4-gangenmenu. Als u op een rustige plek wilt genieten, van een heerlijke kerstlunch of kerstdiner samen met vrienden, familie of een geliefde, is De Fazant de perfecte plek daarvoor. Beide menu’s worden samengesteld door onze koks, die hierbij gebruik maken van de lekkerste seizoensproducten. Houd onze pagina en socials in de gaten voor meer informatie.  

Hoe ziet de kerst eruit bij De Fazant?

Het begint natuurlijk met het reserveren van uw kerstlunch of kerstdiner, dit kunt u via onze website doen of door een e-mail te sturen naar info@defazant-ulvenhout.nl. Hierbij kunt u ook eventuele bijzonderheden doorgeven, denk bijvoorbeeld aan een voedselallergie of wellicht komen de kinderen (4 t/m 12 jaar) ook gezellig mee. Mocht u onverhoopt toch uw reservering willen annuleren dan horen wij dit graag zo snel mogelijk, zo kunnen we andere gasten de kans geven om bij ons kerst te vieren.

Wij ontvangen u graag op de dag van uw reservering op het afgesproken tijdstip en nemen uw jas aan. Daarna zullen wij u naar tafel begeleiden en is het tijd om te gaan genieten! Uiteraard beginnen we met het opnemen van een drankje, misschien een heerlijk glas bubbels? Onze collega’s zullen dan het vers afgebakken brood op tafel plaatsen en navraag doen naar de eventuele dieetwensen. Hierna gaat u genieten van een heerlijke amuse, deze wordt uiteraard toegelicht door onze medewerkers. Vervolgens gaan we beginnen met het voorgerecht, mogen wij hier een heerlijk glas bijpassende wijn bijschenken? In een rustig tempo vervolgen wij uw kerstmenu. Wilt u wellicht iets meer of minder tijd tussen de gangen, geef dit dan gerust aan bij onze medewerkers. Na het uithalen van het dessert kunt nog nagenieten van een kop koffie met zoetigheden. Wij zorgen ervoor dat u tijdens uw lunch of diner niets te kort komt! Voor het gezelligste, fijnste en lekkerste kerstdiner van Breda en omstreken moet u zeker bij De Fazant zijn. Ons restaurant wordt in december in een sfeervol kerst jasje gestoken, zodat u in een bijzondere en knusse sfeer kunt genieten van elkaars gezelschap.

Heeft u al zin gekregen in de kerstdagen? Het is nog niet mogelijk online te reserveren, maar stuur gerust een e-mail. Wij kijken er naar uit u te mogen ontvangen!

Kerstdiner afhalen

Ook kunt u dit jaar een kerstdiner afhalen bij De Fazant in Ulvenhout (vlakbij Breda). Met het kerstmenu dat u kunt afhalen brengt u De Fazant naar uw thuis. Als u het kerstdiner in huis hebt, zijn er nog een aantal instructies die u moet volgen met betrekking tot het opwarmen van de verschillende gerechten. De instructies staan uitgebreid uitgelegd zodat het niet mis kan gaan. Zodra de gerechten opgewarmd zijn, kunt u genieten van verschillende heerlijke kerstgerechten van De Fazant bij uw thuis.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op

Kerst sfeerbeeld

LOCATIE

ST. ANNADREEF 2 | 4851RC| ULVENHOUT

OPENINGSTIJDEN

GEOPEND VAN MAANDAG T/M ZONDAG VANAF 10:00 UUR