Fazant-2019-Design-Logo-Kerst-Rond

Kerst vier je met De Fazant

Kerst bij De Fazant. Bekijk de menu's onderaan deze pagina!

De gezelligste dagen van het jaar staan weer voor de deur en wij kunnen niet wachten om jullie weer in de culinaire watten te gaan leggen. Onze chefs zijn al weken van tevoren bezig met het maken van heerlijke kerstmenu’s. Bij De Fazant. Deze kerst zijn wij als volgt geopend:

24 december 2022 10:00 tot 16:oo uur met onze reguliere lunchkaart. Van 15:00 tot 17:00 uur kunt u uw kerstbox voor thuis ophalen. Kerstavond zijn wij gesloten en viert ons personeel zelf kerst.

25 december 2022 12:00 tot 16:00 uur serveren wij onze kerstlunch en vanaf 18:00 uur ons kerstdiner.

Op 26 december 2022 serveren wij de kerstlunch van 12:00 tot 16:00 uur en ons kerstdiner vanaf 18:00 uur.

Tijdens de lunch serveren wij een 3-gangenmenu en tijdens het diner een 4-gangenmenu. Nieuwsgierig naar onze menu’s? Je bekijkt ze onderaan deze pagina. Uiteraard hebben wij ook voor de kleintjes een kindermenu. Het is een vast menu, ook hebben wij een vegetarisch menu. Mochten er gasten zijn met dieetwensen dan kunnen wij hier uiteraard rekening mee houden.

Benieuwd naar het heerlijke menu wat onze chefs voor jullie bereid hebben? Je vindt de foto’s hieronder!

Kerstdiner afhalen. Bekijk de menu's onderaan deze pagina!

Ook kunt u dit jaar een kerstdiner afhalen bij De Fazant in Ulvenhout (vlakbij Breda). Met het kerstmenu dat u kunt afhalen brengt u De Fazant naar uw thuis. Als u het kerstdiner in huis hebt, zijn er nog een aantal instructies die u moet volgen met betrekking tot het opwarmen van de verschillende gerechten. De instructies staan uitgebreid uitgelegd zodat het niet mis kan gaan. Zodra de gerechten opgewarmd zijn, kunt u genieten van verschillende heerlijke kerstgerechten van De Fazant bij uw thuis.

Benieuwd naar het heerlijke menu wat onze chefs voor jullie bereid hebben? Je vindt de foto’s hieronder!

Kerstmenu diner
Kerstmenu lunch
Kerst sfeerbeeld

LOCATIE

ST. ANNADREEF 2 | 4851RC| ULVENHOUT

OPENINGSTIJDEN

GEOPEND VAN MAANDAG T/M ZONDAG VANAF 10:00 UUR