Trouwjurken anno 2020

Say yes, to the dress

Voor ons vrouwen is het natuurlijk al een hele missie om een outfit uit te zoeken voor die ene avond out with the girls. Maar nu komt de belangrijkste dag van je leven eraan. Wat doen we op deze dag aan? Gaan  we opvallen met kleur of houden we het op wit. Ga je voor sierlijk en uitgebreid of houden we het simpel en elegant?

Go casual

Dames, het is tijd om relaxed te worden. De trend voor 2020 is de casual look. Deze stijl houdt rekening met de details van je lichaam terwijl ze een relaxte sfeer uitstralen. Deze stijl wordt vooral zomers veel gebruikt voor de openlucht bruiloften. Trouwen in de natuur of op een prachtig veld? Dan is wellicht casual de stijl die hierbij geschikt is. De casual jurken hebben, net zoals de glitter en glamour jurken, veel detail in hun afwerking. Waar zitten dan de verschillen? Juist in het ontwerp van deze details. Door het gebruik van verschillen lagen tulle en kantoenen kant op het op de ontblote schouders creëer je een prachtig vol effect.

Klassieke vintage

Veel bruiden willen dit jaar terug naar het klassieke. Maar dan wel met een vernieuwend vleugje. Hierdoor komt de klassieke vintage stijl goed naar voren. Met de juiste dosis glamour weten deze jurken de nostalgie terug te halen. Door het gebruik van kap mouwtjes en een slanke taille kan je gegarandeerd dat mannenhartje op hol doen slaan. Toch iets moderner? Voeg dan wat crêpe chiffon toe.

T-shirt sleeves top

Ben jij iemand die graag casual t-shirts draagt en krijg je het ook zo benauwd van de hoog opgeknoopte jurken en de strakke bruids torselet? Dan zal je erg blij zijn met de t-shirt sleeves top trend van 2020.

Diepe V-hals

Vorig jaar was de diepe V-hals al een veel voorkomende eigenschap in de trouwjurken. Dit jaar mag de V-hals zelfs nog dieper. Dit zorgt ervoor dat je langer oogt dan dat je bent. Ook brengt dit een prachtig accent op je bovenlichaam en straalt het de nodige portie zelfvertrouwen uit. De diepe V-hals is erg vrouwelijk en super sexy. Wij raden aan om tijdens het uitzoeken van uw trouwjurk ook een jurk te passen met een diepe V-hals. Wellicht zal je positief verrast worden.

Bovenstaande trends zijn natuurlijk slechts een greep in alle trends en ontwikkelingen op het gebied van trouwjurken in 2020. De verkoper in jouw trouwjurken winkel zal vast en zeker nog meer trends weten. Vraag hier gerust naar. Heb je uiteindelijk je droomjurk gevonden? Dan zien wij graag een foto tegemoet van de jurk. Wij zijn erg benieuwd.