Tijdelijk anders, net zo gezellig!

Welkom op de reserveringspagina van De Fazant.Wat zijn we blij dat we u weer mogen ontvangen! Op deze pagina vindt u alle informatie omtrent de reserveringen voor onze terrassen. Wij hebben onze terrassen conform de maatregelen COVID-19 aangepast. Wij houden zoveel mogelijk rekening met uw voorkeuren, maar kunnen dit niet garanderen. In verband met de Coronamaatregelen is het helaas nog niet mogelijk een plek binnen te reserveren.

Reserveringsbeleid

Wij verwachten dat velen, net als wij, staan te springen om de horeca weer te bezoeken. Vanaf 12.00u kunt u een reservering bij ons plaatsen. Uiteraard is het ook mogelijk om gewoon langs te komen en een reservering bij aankomst te maken.

Hoe zit het nou precies?


– Volgens de huidige regeling mogen er uitsluitend 2 personen aan een tafel zitten.
– Gasten uit hetzelfde huishouden (wonend in 1 huis) mogen wel bij elkaar aan tafel plaatsnemen, vermeld dit bij de reservering!
– Wij nemen reserveringen aan tot en met 4 personen.
– Bij aankomst meldt u zich bij de ontvangstbalie. Hier vindt de triage plaats en daarna wordt u door een medewerker naar uw tafel begeleid.

Lunch & borrel


Vanaf 12.00u is het mogelijk om te genieten van een lunch of borrel. Onze chefs hebben een heerlijke menukaart samengesteld die wij tussen 12.00u en 18.00u serveren.


Bekijk onze menukaart

Wij kijken er naar uit u weer te mogen ontvangen!