HAVE YOURSELF A FAZANT LITTLE CHRISTMAS

De gezelligste tijd van het jaar staat weer voor de deur! Maar hoe dit er precies uit gaat zien, dat moeten wij nog even afwachten. Toch willen wij alvast ons heerlijke kerstmenu met jullie delen. Dit menu zullen wij in ons restaurant serveren (mits wij weer open mogen), maar u kunt dit menu ook bij ons ophalen om zo toch De Fazant in huis te halen!

Hoe werkt het nou allemaal?

Op dit moment nemen wij reserveringen telefonisch of per e-mail aan. Zo kunnen wij al uw gegevens netjes noteren. Aangezien wij nog niet weten wat er wel en niet mag, is uw reservering onder voorbehoud. Houd er rekening mee dat als wij open mogen, wij waarschijnlijk een beperkt aantal gasten mogen ontvangen. Dus wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Mocht uw reservering niet bij ons plaats kunnen vinden, dan kunnen wij uw reservering omzetten naar een thuismenu.
Graag vernemen we uw keuzes van te voren, zodat wij alles goed kunnen voorbereiden. Het thuismenu wordt door ons helemaal klaargezet en u kunt het bij ons op komen halen. In het pakket voegen we duidelijke beschrijvingen én filmpjes toe voor de finishing touch. 

Het thuismenu kan tot 21 december besteld worden en kan op 24, 25 en 26 december bij De Fazant  opgehaald worden tussen 12.00u en 17.00u.